Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands – Tanıtım

GHOST RECON: WILDLANDS NEDİR?

Ghost Recon: Wildlands, Ubisoft’un yeni açık-dünya aksiyon oyunudur. Yepyeni bir seneryo ile karşımıza çıkan oyun, Bolivya’nın uyuşturucu kaçakçılığı ve suçla mücadele hikayesini ele alıyor.

TEMEL ÖZELLİKLER

  • Çıkış Tarihi: March 7, 2017
  • Platform: PS4, Xbox One, PC
  • Tür: Third-person shooter
  • Geliştirici: Ubisoft Paris
  • Üretici: Ubisoft

GHOST RECON: WILDLANDS ÇIKIŞ TARİHİ

Ghost Recon: Wildlands, 7 Mart 2017’de PS4’te, Xbox One ve PC’de piyasaya çıkacak. Bununla birlikte, oyuncuların oyunu lansmandan önce deneyimlemeleri için bir şans olacak.

GHOST RECON: WILDLANDS BETA NE ZAMAN?

Ghost Recon Wildlands’ın açık beta’sı 23 Şubat’ta başlıyor ve 27’sine kadar PS4’te Xbox One ve PC’de sürüyor. Oyuna erken başlamak isteyenler, oyunu 20 Şubat’ta yüklemeye başlayabilir.

GHOST RECON: WILDLANDS NASIL?

Oyun ile ilgili oynanış videosunu izleyebilirsiniz.

 

GHOST RECON: WILDLANDS NE HAKKINDA?

Bolivya, dünyanın kokain başkentidir. Siz de Amerika Birleşik Devletleri Özel Harekat askeri olarak hızla artan uyuşturucu salgınına dur diyorsunuz.

Hikayesi günümüzde geçen Wildlands, daha gerçekçi bir manzara için diğer oyunların fütüristik yapısından uzaklaşıyor. Çeşitli silahlar, araçlar ve yeteneklerle yan yana duran dokuz benzersiz arazinin yanı sıra; Sizi ve arkadaşlarınızı eğlendirmek için çok zorlu görevler olacaktır. Oyundaki karakollar, NPC’ler ve misyonlar ile tamamen keşfedilebilir. Görünüşe göre Wildlands; Ubisoft’un etkileyici açık dünya oyunlarından birisi olacak.

İLK İZLENİMLER

60’dan fazla farklı araç ile, Bolivya’nın kırsal kesiminde dört arkadaşıyla birlikte gezinmek eğlenceli görünüyor. Maalesef ki oyundaki sanal zekâ tatmin edici bir meydan okuma sunmamaktadır. Umarız Ubisoft; Wildlands’ın raflara girmesine kalan kısa süreyi, oyuna hakettiği oynanışı ve çeşitliliği vermeye çalışarak geçirir. 

Be the first to comment on "Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands – Tanıtım"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*